KALENDER – NYHETER & ARRANGEMANG

Här uppdaterar vi dig med nyheter och aktiviteter kring vårt engagemang och vad som händer inom Borås Näringsliv.

Charbel Gabro – INTEGRERA FLERA 9 maj maj 10, 2019

Tack! Tack Charbel Gabro för din föreläsning om integration som väckte både hjärna och hjärta hos oss deltagare på Borås Möts den 9 maj. Du tog oss med på en resa som nästan är för svår att förstå att den har skett och att den fortsatt sker i någons verkliga liv.
Känslan du lyckas förmedla över att vi ”bara” är människor blev så påtaglig när vi alla satt på golvet i en fiktiv flyktningbåt – då spelar position, pengar eller makt inte någon som helst roll.

Tack till Emma Fredh, Åsa Skytt Jansson och Annika Klemming från Borås Rent & Snyggt som gav oss en viktig inblick i hur vi ska hjälpas åt att föra det fina arbetet framåt.

Tack även till alla er som kom och gjorde kvällen till vad den blev.

Sätt ett X i almanackan för den 10 september då Borås Möts bjuder in till en förhandsvisning av Sobacken som senare samma vecka har invigning. Mer info kommer.

 

Föreningsstämma april 15, 2019

11 april ägde årets Föreningsstämma rum på Textile Fashion Center.
Anmälda medlemmar och styrelse samlades Garfveriet och fick ta del av ordförande Hanna Lassings intressanta presentation om året som gått och vad som planeras för 2019.
Efter stämman samlades vi för en smakfull lunch och trevliga samtal i The Company.

Vi ser fram emot ännu ett spännande år i att föra Borås uppåt och framåt.

 

Borås Möts 9 maj april 1, 2019

Årets andra upplaga av Borås Möts äger rum den 9;e maj.
Borås Möts är vad som tidigare gått under benämningen ERFA-möten. Nu har vi bytt namn till Borås Möts och även uppdaterat agendan, vi startar med trevligt mingel, dryck och matigt tilltugg kl 17.00. Därefter fortsätter vi med spännande samtal från scenen innan vi rundar av ca 19.45.

Föreningsstämma 11 april

11/4 är du som medlem i Borås Näringslivs Ekonomiska förening varmt välkommen till Föreningsstämma på Textile Fashion Center med efterföljande lunch på The Company.
Ta tillfället i akt att träffa Borås Näringslivs nya koordinator sedan 1 februari, Jessica Till, samt ta del av allt som hänt under året och som planeras för 2019.

Väl mött hälsar ordförande Hanna Lassing.

Anmäl dig senast 8 april till info@borasnaringsliv.se