KALENDER – NYHETER & ARRANGEMANG

Här uppdaterar vi dig med nyheter och aktiviteter kring vårt engagemang och vad som händer inom Borås Näringsliv.

PRISUTDELNING 11 SEPTEMBER september 17, 2019

Oj så stolta vi är. Studentkåren i Borås delar varje år ut ett pris till en person eller organisation som gjort något extraordinärt för kåren. Årets mottagare av priset blev Borås Näringsliv. Det är femte gången som priset delas ut och i år var även den första pristagaren, Gunnar Ivarsson, på plats. Som traditionen bjuder, delades priset ut på hans födelsedag, 11 september.

Borås Näringsliv känner sig både glada och hedrade då samverkan mellan stad, högskola och studenter är oerhört viktig. Att Borås Näringsliv fick ta emot årets pris är till stor del en följd av det fina arbetet som Mikael Rosendahl, Ulla Lindberg och Per-Anders Hovbom gjort under året för att skapa ännu mera samverkan med studentkåren

BORÅS MÖTTES PÅ SOBACKEN 10 SEPTEMBER september 13, 2019

Vilken fantastisk förhandsvisning vi fick ta del av från det härliga gänget på Borås Energi och Miljö. På bild har vi precis gjort oss redo för rundvandring på området innan vi nöjda och med ny kunskap bussades mot Borås, tryggt och säkert i två Biogasbussar.

Tusen tack alla medverkande för en toppenfin kväll.

NÄRINGSLIVSLUNCH STUDENTKÅREN & HÖGSKOLAN 10 SEPTEMBER

I det fina samarbete vi har startat mellan Studentkår Studenter Högskola & Näringsliv bjöd vi tillsammans med Studentkåren in till mingellunch för att komma stadens studenter (främst kårrepresentanter) närmare.

Många härliga dialoger och massa positiv energi sprakade mellan representanter från näringsliv, staden, högskolan och studentkåren i vårt första mötet. Fokus ligger i att skapa en attraktiv studentstad samt en grund för hur vi kan stötta studenterna i att skapa naturliga kontakter med näringslivet. Vi längtar redan till nästa mingellunch.

BORÅS MÖTS PÅ SOBACKEN 10 SEP augusti 12, 2019

Årets tredje upplaga av Borås Möts äger rum den 10:e september i en annorlunda men minst lika trevlig form.
Under Kretsloppsveckan kommer Borås Energi och Miljö att inviga Energi- och miljöcenter på Sobacken med en mängd olika aktiviteter. I samband med det har Borås Möts fått möjlighet till en exklusiv förhandsvisning innan officiell invigning av Sobacken Borås. Vi åker gemensamt i bussar och möts av trevligt mingel, dryck och matigt tilltugg. Kvällen fortsätter med intressant information från Borås Energi & Miljö innan vi bussas tillbaka till Borås Kongress senast kl 20.00.

Du har väl fått din inbjudan? Om inte, hör av dig till info@borasnaringsliv.se