Koordinator Borås Näringsliv

Borås växer och flera projekt pågår för att utveckla staden tillsammans med akademien och Näringslivet. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med.

Vi har skräddarsytt en otroligt spännande tjänst där du kommer att få assistera Borås Näringslivs styrelseordförande och styrelse med administrativa tjänster. Jobba med kommunikation och relationsbyggande aktiviteter med Borås Näringslivs medlemmar. Du kommer att ansvara för att eleverna i åk 8 och 9 får tillgång till praoplatser varje termin, som en del i samarbetet mellan skola och näringslivet i Borås.

Vem är det vi söker?

Du behöver vara intresserad av en tjänst som innehåller en hel del administration, relationsbyggande aktiviteter med företag, Borås Stads och Bollebygds förvaltningar och bolag samt grundskolornas studie- och yrkesvägledare.

Tjänsten kräver noggrannhet och mycket god språklig förmåga i tal och skrift, att du är utåtriktad och gillar att samarbeta och ta initiativ.

Vi ser gärna att du har ett gott renommé och stort kontaktnät i Borås med omnejd. Trivs med att arbeta självständigt, ha eget driv samt gillar stor variation i arbetsuppgifter och är van att utveckla processer samt leda olika projekt. Prestigelöshet är viktigt samt att du brinner för att skapa relationer och utveckla Borås framåt.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom administration eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom det som tjänsten innebär.

Arbetet kommer att innebära många kundmöten ute hos kund, körkort och tillgång till egen bil är därför ett krav. Tjänsten är på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Catrin Wirfalk, 0735-959508

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Ansökan skickas till jobb@borasnaringsliv.se, senast 2018-11-22

Välkommen med din ansökan!